Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
New Life Insurance
Ασφαλιστικό Γραφείο Ηλιούπολη Αθήνα
 
Η 35χρονη και πλέον παρουσία μας στον ασφαλιστικό χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσουμε για λογαριασμό σας ότι εσείς πιστεύετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους και μπορούμε μέσα από τη βαθειά γνώση των προγραμμάτων να κατευνάσουμε κάθε ανησυχία σας.

Η ποιότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Θα είναι πάντα χαρά μας να περιηγηθείτε στην εταιρική μας σελίδα, ενώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ


Ο κ. Γ. Φραγκουλάκης με συνεχή δραστηριότητα από το 1990 και με όνειρο για τα επόμενα χρόνια το γραφείο του αλλά και οι 30 και πλέον συνεργάτες του να είναι στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης για τους πάνω από 7.000 πελάτες τους δίνοντας την πραγματική αξία της λέξης Ασφάλιση για μια καλύτερη ζωή.

Μίνι βιογραφικό
Είμαι γεννημένος το 1968 στην Αθήνα. Το 2000 παντρεύτηκα και είμαι πατέρας τριών παιδιών. Αποφοίτησα από το γενικό λύκειο Αργυρούπολης το 1986.
Τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο σώμα του πυροβολικού ως Αξιωματικός το 1989.
Στον ασφαλιστικό κλάδο μπήκα το 1990 ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην εταιρεία Interamerican. Εκεί παρακολούθησα σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που εμπλούτισα τις γνώσεις μου στα ασφαλιστικά προϊόντα άλλα και στην αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των δυνητικών πελατών με βάση τις ανάγκες τους.
Μέσα από αυτήν την εκπαίδευση και με σκληρή δουλειά βρέθηκα στις πρώτες θέσεις της εταιρείας για το μέγεθος της παράγωγης μου, την ποιότητα αυτής, το ύψος του χαρτοφυλακίου μου και για άλλα ποιοτικά κριτήρια.
Επίσης, πέρασα επιτυχώς το L.U.T.C.

Το 1996 ίδρυσα παράλληλα και το πρακτορείο. Το ίδιο έτος, υπήρξε μια νέα συνέχεια της εργασίας μου στην Allianz ως unit manager. Στην Allianz δημιούργησα ομάδα ασφαλιστών και μαζί τους κατόρθωσα να διακριθώ και ως ασφαλιστής άλλα και ως ομαδάρχης.
Το 1997 η μορφή του γραφείου έγινε ετερόρρυθμη εταιρεία με διακριτικό τίτλο New Life.
Το 2009 παρακολούθησα επιτυχώς το Generalι Academy.
Όλα αυτά τα χρονιά συνεχίζω να δουλεύω με τον ίδιο επαγγελματισμό, να παρακολουθώ διάφορων ειδών σεμινάρια και ημερίδες που διοργανώνουν εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι.

Μέχρι και σήμερα εξακολουθώ να παρέχω λύσεις στους πελάτες μου άλλα και στους πελάτες των συνεργατών μου που πολλές φορές οι ασφαλιστικές εταιρίες τις υλοποιούν μετά από χρόνια.

Το πνεύμα της προσήλωσης στην εξυπηρέτηση του πελάτη έχει μεταφερθεί και στους συνεργάτες μου.
 
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
 
Ακολουθώντας τις σημερινές απαιτήσεις τόσο σε ανθρώπινο κεφάλαιο αλλά και σε υποδομές το σημερινό γραφείο και οι συνεργάτες του θέλει να αποτελέσει ένα νέο παράδειγμα μια νέας δυναμικής στον χώρο, στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας και γιατί όχι ένα γραφείο πρότυπο ως προς την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη.

Πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στον πελάτη μας ως προστιθέμενη αξία.

Μέσα από την ανθρώπινη αλλά και επαγγελματική σχέση με τον πελάτη να βγαίνει και ένα θετικό αποτέλεσμα!
Μια ιδέα, ένα νέο πρόγραμμα, μια νέα συνεργασία, είναι αυτό που θέλουμε για όλους τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες.

Θέλουμε να δημιουργούμε πάντα κάτι καλύτερο για την επόμενη ημέρα!
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 
Συνεργαζόμαστε με πάνω από 12 εταιρίες, με επιλογή και γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, του χώρου και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα όπως η Generali, η Allianz, η Εθνική, η Groupama Φοίνιξ, ERGO, DAS, Interamerican, Eurolife, Chartis (AIG) Υδρόγειος, Γενική Πανελλαδική (στον κλάδο τουριστικών Λεωφορείων), Ατλαντική Ένωση, Συνεταιριστική, Ευρώπη, Metlife, Prime, Interlife, International Life, Ευρωπαϊκή Πίστη, Interasco, AXA, Minetta, Lloyds, σε πολλές από τις οποίες υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης των συμβολαίων την ίδια ημέρα.

Νέες συνέργειες με μεγάλη μεσιτική εταιρία μια συνεργασία που εστιάζει κυρίως στις μεγάλες επιχειρήσεις (corporate) ενώ ταυτόχρονα ασκεί ασφαλιστική, αντασφαλιστική και συμβουλευτική δραστηριότητα και με απευθείας σύμβαση με Buba – IHI

Ανεξάρτητη παροχή στους συνεργάτες μας με πολύ καλές τιμές Οδικής Βοήθειας με 4 μεγάλες εταιρίες.

Πρόσφατη υποδομή  για τον συνεργάτη μας όπου έχει τη δυνατότητα πολυτιμολόγησης με πρόσβαση όπου και εάν βρίσκετε με την προϋπόθεση δικτύου.
 
 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
 
 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
Πώς μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας;
Αναζητούμε συνεργάτες που θα τολμήσουν να φέρουν το επίπεδο της πώλησης και της εξυπηρέτησης σε διαφορετικά επίπεδα από την εποχή μας.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Φραγκουλάκης Γεώργιος
Κινητού: 6932214929
Σταθερού: 210 9635700
e-mail: gfr@newlifeins.gr 
 
 

 

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και ανακαλύψτε ασφάλειες Υγείας, Αυτοκινήτου, Κατοικιών και όχι μόνο τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε με πραγματικά οικονομικά ασφάλιστρα. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
και υπεύθυνα για όποιο ασφαλιστικό θέμα σας ενδιαφέρει!